Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наш банер
Друзі сайту

«ГАРЯЧА ЛІНІЯ»
ЛУГАНСЬКОГО ОУЛМГ ДЛЯ ОПЕРАТИВНОГО ІНФОРМУВАННЯ 
З ПИТАНЬ РЕАЛІЗАЦІЇ ТА ПОХОДЖЕННЯ ДЕРЕВИНИ:

(050) 870-57-46



Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Березень » 7 » Луганське ОУЛМГ відвідав Держгірпромнагляд
00:26
Луганське ОУЛМГ відвідав Держгірпромнагляд

 

Працівники Держгірпромнагдяду області завітали до ДП «Станично-Луганське ДЛМГ», на базі якого відбулася виїзна нарада апарату Територіального управління Держгірпромнагляду України в Луганській області.

 

У лісомисливському підприємстві до складу якого входять 6 лісництв, працюють 260 працівників, основними напрямами діяльності яких є: лісовідновлення, лісовикористання та охорона і захист лісу. Однак і про захист самих працівників не забувають.

 

За словами директора ДП «Станично-Луганське ДЛМГ» Сергія Чегринця на підприємстві охороні праці, зокрема при роботі на лісосіці, приділяється значна увага. «Створена служба ОП, постійно ведеться робота з покращення умов праці та придбання спецодягу, проводиться навчання з підвищення кваліфікації працівників. Тільки за минулий рік витрати на охорону праці склали 78753 тис. грн.. І, завдяки проведеній роботі, з 2004 року і по нинішній час не відбулося жодного нещасного випадку при проведенні лісозаготівельних робіт»,- розповів Сергій Чегринець.

 

Як зазначила головний спеціаліст відділу технічної політики Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства Лариса Чурілова відповідно до Закону України «Про охорону праці» на лісомисливських підприємствах області постійно ведеться робота з поліпшення умов праці, щорічно проводиться навчання робітників з питань охорони праці та пожежної безпеки, а посадові особи підприємств навчаються та перевіряють свої знання у Всеукраїнському центрі підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів лісового господарства «Укрцентркадриліс».    

 

Після ознайомлення з діяльністю лісомисливського підприємства учасники наради мали змогу оглянути Малинівське лісництво: його побутові приміщення та навчальну кімнату.

 

 

Як відомо, найбільша кількість нещасних випадків в лісовому господарстві відбувається при розробці лісосік. Тому, Сергій Чегринець і запропонував переїхати на лісосіку ... щоб продемонструвати учасникам наради весь комплекс лісосічних робіт, які були виконані відповідно до вимог Правил охорони праці для працівників лісового господарства та лісової промисловості.

 

За словами заступника начальника Держгірпромнагляду в Луганській області В'ячеслава Гапонова безпека праці – це один із найважливіших комплексних заходів, від проведення якого залежить життя людей і до якого потрібно ставитися вкрай уважно. «Відрадно бачити, що в лісовому господарстві і зокрема у ДП« Станично-Луганське ДЛМГ» до безпеки та охорони праці відносяться саме так»,- зазначив він.

 
















Максим Щербаков, прес-служба Луганського ОУЛМГ

Переглядів: 1071 | Додав: Kakmyc | Рейтинг: 0.0/0